37-kijkanders-coachanders-web800px-92dpi

Meer dan 25 jaar ervaring met het in beweging brengen van mensen.

Coaching

Bij Coach Anders kun je terecht voor vraagstukken rondom persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Dit kan individueel, in teams en organisaties.

Als coach en trainer onderscheid ik mij door anders te durven zijn, door mee te bewegen in een steeds veranderende wereld. Ook als dit buiten mijn comfortzone ligt. Zonder daarbij mijzelf, mijn waarden, vertrouwen en geloof te verliezen.

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”

Aanbod Coach Anders

20200724_halm-roze-800x600px

Individueel coachtraject

Als coach ondersteun ik jou op je eigen weg en in het maken van eigen keuzes. Jouw route staat centraal. 
Mijn intuïtieve kennis, passie, creatieve denken en enthousiasme maakt dat ik jou zal inspireren en ondersteunen om je dromen te ontdekken en wensen te realiseren. Voor de één zijn dat grote veranderingen en voor de ander is dat een kleine beweging.

10-coachanders-web800px-92dpi-roze

Wandelcoaching

Tijdens deze individuele coaching in de natuur wordt gebruik gemaakt van de dialoog, verschillende ontspanningstechnieken en elementen uit de natuur.
Al je zintuigen worden geprikkeld en aan het werk gezet. Het geeft letterlijk ruimte en lucht, rust en stilte, een ander kader en een ander perspectief. Wandelend coachen werkt zeer verhelderend.

20200317_224428-feller-roze

Ontspanningsbehandelingen

Rust en ontspanning met voldoende aandacht voor jezelf is een belangrijk aspect van een gezonde leefstijl. In de hectiek van alle dag vergeten we aan onszelf te denken, met als gevolg fysieke ongemakken, burn-out gerelateerde klachten en spanningsklachten. Als energetisch therapeut bied ik energetische behandelingen aan ter voorkoming van of voor herstel bij spanningsklachten.

stretch-roze-800x600px

Fysieke en mentale vitaliteit

Stretch your body & mind!
Zachte en prettige bewegingsvormen voor het fysiek en mentaal vergroten van je mogelijkheden. Door middel van meditatie, mentale/fysieke oefeningen en ademhalingstechnieken creëer je fysiek en mentaal ruimte wat zorgt voor kracht, balans en ontspanning. Dit is zowel individueel als in groepsverband mogelijk.

Tarieven

Particulier: intake en kennismaking € 75,00.
Coaching en energetische therapie € 75,00 per sessie.
Duur gemiddeld 1 tot 2 uur.

Bedrijven en maatwerktrajecten op aanvraag.

Onze prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

De kracht van jouw natuur.

Samenwerkingspartner:
Kijk Anders Karakteranalyse & advies

©2020 Daniëlla Hundscheid-Arzt  |  Made by Dominique Lousberg & Floris van der Haar