Werkwijze

Het startpunt is een vrijblijvend en kosteloos kennismaking en adviesgesprek.

Coach Anders gaat uit van jouw natuurlijke talenten, eigenheid, kracht en eigen wijsheid bij veranderingsprocessen. Om jou op een andere manier naar jezelf en je situatie te laten kijken werk ik regelmatig met een persoonlijke karakteranalyse van Kijk Anders. Deze analyse geeft inzicht en helderheid over de natuurlijke kwaliteiten, talenten en karakter. Een blauwdruk van jouw unieke persoon en uitgangspunt van het traject.

Coachgesprekken en behandelingen vinden plaats in onze sfeervolle praktijk gevestigd in Flexiforum te Kerkrade, tijdens een wandeling in de natuur of op één van de sfeervolle locaties in Zuid-Limburg waar ik je graag welkom heet.

15-coachanders-web800px-92dpi

Ikzelf ben mijn grootste instrument.

Coach Anders levert een passend aanbod en maatwerk. Diensten kunnen zowel op locatie als incompany aangeboden worden!

Thema’s die aan de orde komen zijn o.a. zingeving, werkgeluk, gezondheid en vitaliteit, leefstijl, klachten ten gevolge van langdurige stress en/of emoties, burn-out, rouwverwerking en relaties. Ik geloof in de kracht van jezelf, in hart en hoofd in balans, in een gezonde leefstijl, in de verbinding met jezelf, de ander en de omgeving en in een leven lang leren door persoonlijke groei en ontwikkeling.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op!
We maken een afspraak voor een adviesgesprek om samen te onderzoeken wat voor jou een passend traject kan zijn. Een afspraak maken kan telefonisch, per mail en whatsapp. Ik maak graag tijd voor je vrij.

svg-image

Mijn belangrijkste doel is om mensen te inspireren om te kiezen voor een vitaal, gelukkig en succesvol leven op elk gebied.

Samenwerkingspartner:
Kijk Anders Karakteranalyse & advies

©2020 Daniëlla Hundscheid-Arzt  |  Made by Dominique Lousberg & Floris van der Haar